Ad

Slider

İklim Okulu

İklim Okulu - 05.06.2022


İklim Okulu, iklim krizine farklı açılardan bakabilme perspektifiyle yayın hayatına başladı. İklim Okulu; genel ve yerel yönetimde çalışan karar vericileri, gençleri, iklim aktivistlerini, iklim savunucularını, iklim savaşçılarını, greenfluencerları, Çevre uzmanlarını, sanatçıları ve gezegenimiz için kaygılanan her kişi için bir okul görevi görecek.

İklim krizi, yüzyılımızın en büyük problemi ve çok sayıda tetikleyici unsur bu krizi günden güne derinleştiriyor. Problemin çözümünde ise değişim ve değişim için her bir kişinin iklim değişikliği konusunda bilinçlenmesi gerekiyor.

İklim Okulu, değişim anlayışı çerçevesinde kolektif çabayı güçlendirmek amacıyla geçtiğimiz aylarda yayın hayatına başladı.

Gezegenimiz için Kaygılanan Kişilerin Okulu, İklim Okulu

Türkiye’nin dört bir köşesindeki gençler, iklim aktivistleri, greenfluencerlar, uzmanlar, sanatçılar ve gezegenimiz için kaygılanan her birey İklim Okulu’nda bir araya gelerek merak ettiklerine cevaplar arıyor; kendi deneyimlerini ve mücadelelerini paylaşıyor.

Türkiye İklim Araştırmalarının Merkezi olan iklim okulunda, iklim krizine farklı açılardan bakan çok sayıda özgün video yer alıyor. İklim aktivistleri kendi yerellerinde gösterdikleri mücadeleyi ve değişim hikayelerini paylaşıyor. Greenfluencerlar atıksız ve ekolojik bir yaşam için ipuçları paylaşıyor. inografikler ve makaleler kafa karıştıran iklim terimlerine açıklık getiriyor.

Her Gün Yeni Araştırma Yazısı

Sitede her gün yeni bir araştırma ve başka bir hikaye yayımlanıyor. Kurum ve kuruluşlardan bağımsız şekilde yürütülen İklim Okulu, değişim için çabalayan ve hikayesini paylaşmak isteyen herkesi de bu okula katılmaya davet ediyor.

İklim kriziyle mücadele için bir adım daha atmayı isteyenler siteye mail adreslerini bırakarak abone olabilir. İlham verici hikayesini paylaşmayı ve sitede yer almayı isteyenler ise iletişim sayfamızdan iletişime geçebilirler




0

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Mega Menu

blogger